مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تخلیه

با سلام من مستاجر هستم و قرارداد اجاره نامه در اردیبهشت به پایان رسید و مالک گفته که ملک مورد نظر را تخلیه نمایید. شرایط 8 گانه تخلیه را هم ندارد و من اجاره جدید با 25 درصد افزایش را به حسابش واریز کردم
آیا در ایام کرونا مالک منزل مسکونی میتواند خسارت ذکر شده در قرارداد را که روزانه 300 هزار تومان است
مطالبه نماید
متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طبق مصوبه ستاد ملی کرونا اگر شرایط نداشته باشد خیر خسارت به شما تعلق نخواهد گرفت