مشاوره حقوقی رایگان - موضوع رهن و اجاره

با سلام
من یه مغازه اجاره کردم بابت کبابی به مدت 3 سال الان که یک سالش گذشته صاحب ملک تقاضای تخلیه کرده و میگه قراردادمون یک ساله هست طبق قولنامه که هر چند روزی که از وقت مقرر گذشته باشه روزی 500تومن غیر از کرایه باید جریمه بدم ایشون میتونه درخواست توقیف ماشین منو بگیره ؟؟؟البته که صاحب ملک شکایت کرده بوده والان ماشین بنده روز پنجشنبه توقیف شده وبه پارکینگ بردن بدون اینکه یک جلسه دادگاه رفته باشیم .تازه متوجه شدم که داخل قولنامه مطرح شده روزی 500 هزار ریال

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام در صورتی که قرارداد شما سه ساله باشد ایشان می تواند درخواست تخلیه مطرح نماید و در خصوص مبلغ درج شده در قولنامه نیز سریعاً به شورای حل اختلاف و یا دادگاهی که که مالک مراجعه نموده است شما نیز مراجعه نمایید و مراتب اعتراض خود را تقدیم کنید اگر با تامین خواسته حساب شما را توقیف کرده باشد به قرار تامین خواسته اعتراض کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مفاد اجاره نامه دارد .
موجر می تواند قبل از رسیدگی قضایی از طریق تامین خواسته اموال شما از جمله اتومبیل را توقیف نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
محتوای آن حائز اهمیت است و قبل از انقضای مدت امکان تخلیه نمی‌باشد مگر شرط شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد مدت اجاره سه سال قید شده باشد امکان تخلیه وجود ندارد.
به خاطر توقیف خودرو اگر دادخواست تخلیه رد بشه می توانید خسارت خود را بگیرید.
.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر در قرارداد ، خسارت
وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد ذکر شده باشد در صورت تاخیر در انجام تعهد ، مبلغ وجه التزام قابل مطالبه است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلان باید قرارداد و مواعد آن را بررسی کرد بستگی دارد که یکسال قرارداد بسته باشید یا سه ساله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما مهم است اگر قرارداد سه ساله دارید خیر شما همچنان مستأجر می باشید و شخصی نمی تواند شما را بلند نماید سوال تان کمی مهم و قابل بررسی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در اجاره نامه نوشته شده باشه سه ساله حقی نداره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد مدت اجاره سه سال قید شده باشد امکان تخلیه وجود ندارد. در مورد توقیف ماشین اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که در قرارداد این مورد را قید نموده باشید قابلیت اخذ دارد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام،اگر قرداد سه ساله باشه نی تواند تقاضای تخليه نماید،

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در قرارداد سه سال نوشته ایشان نمیتواند زودتر تقاضای تخلیه کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قبل از انقضای سه سال نمی تواند نسبت به تخلیه اقدام نماید اقدام به تامین خواسته نموده اند که می توانید اعتراض نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

همانطور که در متن سوال قید کردید فعلاً یک سال از آن سه سال گذشته است و موجر حق دادخواست تخلیه نداشته است مگر اینکه در ملک تعدی و تفریط کرده باشید یا اجاره ها را به موقع نپرداخته باشید و یا شروط دیگری که در قرارداد قید شده و نیاز به بررسی دارد
در خصوص توقیف خودرو نیز به احتمال زیاد اگر ایشان هنوز شما را به جلسه رسیدگی دعوت نکرده موفق شده خودرو شمارو توقف کند نشان می دهد با تامین خواسته بدوا اقدام به توقیف اموال شما بابت دیرکرد تخلیه کرده است لایحه تخصصی تنظیم و با ارائه قرارداد و مفاد آن نسبت به تامین خواسته فوق اعتراض نمایید شما می توانید در صورتی که نهایتاً دعوا رد شد حکم به بیحقی خواهان داده شد خسارت از باب تامین خواسته فوق از خواهان دریافت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قرارداد سه ساله است امکان تخلیه فراهم نیست