مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از دادخواست مهریه

سلام من برای اجرای مهریه به دفتر خونه عقد خود مراجعه کردم و پس از پر کردن فرم درخواست مهریه و معرفی اموال درخواست به واحد ثبت ارسال گردید و من منصرف شدم قبل از اینکه به اجرا برسه و اموالی توقیف بشه که دفترخونه به من اعلام‌ کردند بعد از ویرایش درخواست ختم‌ پرونده رو دادند و بعد به من گفتن که به ثبت مراجعه کنم‌ و اونجا هم ختم‌ پرونده رو بگیرم و نامه ای دریافت کنم ولی فقط، پیامک ختم ارسال کردند حالا که من اینکارو انجام دادم سوالم اینه با توجه به ختم پرونده آیا دیگر مهریه حق من نیست و نمیتونم بعدها دادخواست مهریه بدهم؟ چون‌ من فقط خواستم انصراف بدم ولی مهریه رو نبخشیدم و باتوجه به اینکه در همون مرحله اول قبل از اینکه اصلا دادگاهی تشکیل بشه پرونده ختم‌ شده این حق مهریه برای من محفوظ هست و باید در عقدنامه چیزی نوشته بشه؟

پاسخ ها :

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام مهریه را در هر زمان می توانید مطالبه کنید و حق شما محفوظ است.