مشاوره حقوقی رایگان - ‌ تبدیل وضعیت ایثارگران شرکتی و حجمی

با سلام بنده با 5 سال سابقه در سازمان تامین اجتماعی و داشتن گواهی ایثارگران 6 ماه داوطلبانه جهت استخدامی به سازمان مراجعه کردم ولی سازمان میگه ابلاغیه و بخشنامه برای مانیومده و این برای کارکنان هست که با آزمون استخدام شدند پیمانی و ماده 20 و شرکتی هایی که آزمون دادن شما نیروهای حجمی هستید شاملتو ن نمیشه آیا حقیقت داره آیا از طریق دیوان میشه حل کرد باید وکیل بگیرم اگه شکایت کنم اخراج نمیشم تا حقمو بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر طبق تبصره
1 بند ذ ماده 87 قانون برنامه پنج ساله
ششم توسعه اقتصادی ،
تغییر وضعیت استخدامی شامل تمام کارمندان شرکتی ، پیمانی ، قراردادی که پدر ایشان
حداقل 6 ماه سابقه خدمت داوطلبانه در منطقه جنگی عملیاتی را
داشته باشند میشود . شما میتوانید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید