مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران شرکتی

باسلام وعرض ادب واحترام
بنده ازسال 96دریک شرکت طرف قرارداد با سازمان پسماند شهرداری به عنوان راننده جاروب خیابانی خدمات شهری وحمل زباله طبق قانون کاربیمه و قرارداد طبقه بندی مشاغل باشرکت مربوطه بصورت تمام وقت ومداوم مشغول بکارهستم حقوق هم طبق لیست ارسالی ازطرف شرکت به شهرداری بصورت واریزگروهی دریافت میکنیم پدرم 16 ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه دارد و خودم هم 10سال سابقه بسیج فعال و 6سال هم سابقه فعال دارم و در سازمان بسیج شهرداری هم پرونده گواهی همکاری بسیج دارم حالا میخواستم ببینم آیا شامل بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران میشوم یا نه؟
ممنون اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شش ماه حضور داوطلبانه ایثارگری پدر شما ملاک تبدیل وضعیت خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شش ماه حضور ملاک تبدیل وضعیت خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شش ماه حضور ملاک تبدیل وضعیت خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شش ماه حضور ملاک تبدیل وضعیت خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله حضور شش ماه داوطلبانه ملاک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تبدیل وضعیت استخدامی شامل شما میشود و باید تمام شرایط تبدیل وضعیت استخدامی را داشته باشید ( حضور پدر شما ، حداقل شش ماه داوطلبانه در مناطق جنگی ، مشغول به کار بودن از سال 99 ، تایید و گزینش
توسط سازمان محل استخدام شما و ...

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باا سلام. شش ماه حضور پدرتان ملاک عمل خواهد بود. البته سوابق شما نیز در عملکرد کمیسیون تاثیر مثبت خواهد داشت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شش ماه حضور ملاک تبدیل وضعیت خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حداقل باید 6 ماه حضور داوطلبانه داشته باشند تا مشمول تبدیل وضعیت گردند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما مشمول تبدیل وضعیت هستید