مشاوره حقوقی رایگان - حضانت خواهر

باسلام من دختری 20 ساله هستم و یه خواهر 13 ساله دارم پدرم 10 سال پیش ما رو ترک کرد و هیچ خبری ازش نیستو مجهول المکانه مادرم به صورت غیابی طلاق گرفتند مادرم مجددا ازدواج کردن میخواستم بدون آیا من میتونم سرپرستی خواهرم رو بر عهده بگیرم یا خیر ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خواهر شما از سن حضانت خارج است و شخصا می تواند تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . حضانت امری است مربوط به ابوین نه دیگران . شما در صورتی که دارای شرایط قانونی باشید تقاضای صدور قیم نامه را به دادسرای محل بدهید تا بعد از احراز واقع قیم نامه صادر شود .