مشاوره حقوقی رایگان - ارث و تصرف ان

سلام پدرم من سال 82 فوت شدن الان برادر من خونه رو تصرف کرده و زندگی میکنه
برای انحصار وراثت اقدام کردم
الان چه جوری میتونم از برادرم ک تصرف اموال کرده و هیچ جوره کوتاه نمیاد شکایت کنم
عنوان شکایت باید چی باشه
تشکر

پاسخ ها :

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام می توانید دادخواست تحریر ترکه بدهید. بعد از مشخص شدن اموال دادخواست رفع تصرف عدوانی و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
درخواست مهرو موم وتحریر ترکه مطرح نمایید
می توانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در مهلت مقرر شما مکلف به تخلیه هستید اما تا آن زمان موجر نمی تواند تصرفی در ملک کند.