مشاوره حقوقی رایگان - طلب خسارت

سلام من در یک شرمت کترینگ هواپیمایی کار میکردم در تاریخ 1400/3/19 در حین کار بدلیل بلند کردن بار سنگین دچار پارگی فتق شدم و عمل جراحی انجام دادم، از ترس اینکه شرکت من را اخراج نکند شکایت نکردم بعد از گذشت دو ماه شرکت منرا اخراج کرد به بهانه های مختلف، در حال حاضر من هنوز خوب نشده ام و نمیتوانم کار کنم به خاطر درد شدید و عمل جراحی که داشتم میخاستم بپرسم میتوانم از شرکت شکایت کنم و ادعای خسارت بکنم. ایا میتوانم؟ لطفا من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر صدمه در حین انجام کار بوده باشد بله امکان شکایت است ولیکن با توجه به اینکه در حال حاضر همکاری با ان شرکت ندارید امکان اثبات ان دشوار است

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

هم به جهت اخراج غیر قانونی در مرجع اداره کار شکایت نمایید هم به جهت جبران صدمات از شرکت طرح شکایت کنید