مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین انجام کار

سلام بنده حین انجام کار ارتفاع سقوط کردم ودچارشکستکی کمر ومهره ی اخرکمرشدم و بدون عمل و استراحت و تشخیص کمربند طبی مراحل درمان طی شد،با راهنمایی سایت دادراه وپیگیری های زیاد و بصورت توافقی بیمه مسولیت 30درصد مرا مقصر کرده و احتمالا تا آخر سال دیه پرداخت شود ولی سوال من برای 30درصد تقصیر می‌باشد من به گمان خودم مقصر نیستم میتوانم بعداز گذشت 5ماه پول بیمه را دریافت کنم و برای باقی حق و حقوقم مانند حق اولاد عیدی وسنوات و حتی 30درصدی که مقصرنبودم را مطالبه کنم واگرمیتوانم چگونه میباشد؟ممنون خیلی از طریق دادراه راهنمایی شدم تشکرمیکنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی نسبت به 30 درصد مقصر اعلام شدن خودتان اعتراض کنید تا حکم شکسته شود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

عیدی و سنوات فقط نسبت به دوران کارکرد می توانید مطالبه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت 30 درصد باید به موقع به نظریه کارشناس اداره کار اعتراض می کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست بابت 30 درصد اعتراض نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه حق و حقوق خود می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید پرونده را بررسی دقیق و کاملی کرد مشاوره حضوری یا تلفنی پیشنهاد می‌دهیم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید شکایت کنید تا رسیدگی شود و در خصوص مابقی موارد هم از طریق هیات تشخیص حل اختلاف کارگری محل خدمت خود اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در فرصت باقیمانده اعتراض کنید تا مجددا بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای 30٪ تقصیر تعیین شده اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و