مشاوره حقوقی رایگان - سوختگی در حین خدمت سربازی

باسلام
من در سال 92 سرباز یگان ویژه بود که در آخر های خدمتم منو دادن آشپزخانه فرماندهی استان که اونجا پام لیز خورد دستم افتاد توی دیگه خورشت مدارک بیمارستان هم دارم چیزی به من تعلق میگیره یا نه ؟

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام اگر ثابت کنید که زمینی که شما در آنجا لیز خورده ناشی از عدم رعایت اصول بهداشتی محیط بوده و اگر بهداشت محیط آنجا رعایت میشد شما لیز نمی‌خورید میتوانید تقاضای مطالبه دیه را علیه آن سازمان یا نهاد را در دادسرا یا دادگاه حقوقی مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حتما پیگیری نمایید دیه به شما تعلق میگیرد و شما میتوانید درخواست مطالبه دیه نمایید و مدارک پزشکی خود را ضمیمه درخواست نمایید