مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه 90٪ هزینه نهایی مزایده توسط کارشناس

سلام و وقت بخیر

مزایده ملک موروثی که متعلق به اینجانب و برادرانم بود به طرفیت برادر دیگر برگزار شد و اینجانب با پرداخت 10% مبلغ، برنده مزایده شدم و تا یک ماه آینده باید 90% باقیمانده را نیز واریز کنم. در اجرای احکام گفتن باید کارشناسی که مبلغ مزایده را برآورد کرده، مبلغ 90% را نیز محاسبه و اعلام کند. از طرف دیگر کارشناس پرونده گفتن تا الان چنین چیزی وجود نداشته و اولین بار است میشنوند. سوالم اینه که آیا محاسبه باقیمانده مبلغ باید توسط کارشناس انجام شود یا خیر و اگر بله چه کاری باید انجام شود؟

تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
براساس نظریه کارشناسی شما برنده مزایده و10 درصدرا واریز نموده ایید ومانده مبلغ ارزیابی شده با کسر 10 درصد قابل پرداخت خواهد بود