مشاوره حقوقی رایگان - آزادی وثیقه ملکی

سلام سند خونم را برای چک پسر عموم وثیقه گذاشتم که زندان نبرنش تا با طلب کارش سازش کنند ولی نتونست حالا دادگاه خونه رو برای مزایده گذاشته و 1400/06/21 تاریخ مزایده است من چیکار کنم تنها چیزی که دارم همین خونست لطفا راهنمایم کنید. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

باید بدهی پرداخت بشه
یا مال دیگری معادل بدهی معرفی کنید

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

با سلام اگرپسرعمویتان را تحویل بدهید مشکل حل میشه و یا وجه ضمانت اگر قابل توجه نیست آن را پرداخت کنید و آخرین راه حل تقاضای اعسار است 0

فاطمه بیانی

فاطمه بیانی :

شما با قبول وثیقه ضمانت از ایشان کرده اید مگر انوه ایشان را حاضر کنید یا معادل وثیقه مزبور وجه نقد یا مال دیگری معرفی کنید و در نهایت اعسار.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه با ضمانت وعدم معرفی متهم ملک به مزایده خواهد رفت مگر علت موجه ایی برای عدم معرفی داشته باشید که باید مکتوب به اجرای احکام گزارش دهید