مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با سلام. بابت 90 تومن سفته شکایت کردم طرف مقابل تقاضای اعسار کرد اما رد شد، برای بار دوم شخص ثالثی برای ایشان وثیقه ملک گذاشت تا بتواند دوباره تقاضای اعسار بدهد اما دوباره اعسارش پذیرفته نشد و وثیقه به مزایده رفت اما خریدار پیدا نشد و بنده درخواست انتقال سند به اندازه طلبم از مورد وثیقه را دادم. دوماه مهلت ضامن و محکوم علیه تمام شد و پرونده توسط قاضی اجرای احکام تنفیذ و نامه شروع انتقال سند رو برای محضر داد. ایا محکوم علیه میتواند با معرفی خود به اجرای احکام و رفتن به زندان از انتقال سند جلوگیری کند و مورد وثیقه را از بازداشت خارج کند یا خیر؟ ایا اجرای احکام میتواند این درخواست را بپذیرد؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
نخیر پس ازتخلف ضامن امکان پذیرنیست .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سند بابت موضوع وپرونده حقوقی ارائه شده لذا بعلت. رد اعسار وعدم معرفی محکوم علیه توسط ضامن ملک بنفع شما ومعادل وجه بنان خواهد شد وامکان بازگشت وجود ندارو

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر با توجه به عدم معرفی مضمون عنه در موعد قانونی امکان بازگشت وجود ندارد