مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

باسلام من از یک فروشگاه اینترنتی که دارای مجوز و نماد اعتماد بوده مبلغ 70میلیون خرید کردم و فروشنده کالا ارسال نکرد و نه مبلغ را پس داد و شکایت اینماد و ... نتیجه ای نداد فقط مجوز فروشگاه تعلیق شد. بعد از گذشت یک ماه من و دو نفر دیگر که هم این مشکل داشتن وکیل گرفتیم و شکایت کیفری کلاهبرداری کردیم و بعد از یک جلسه قرار منع تعقیب صادر شده و گفتن باید شکایت حقوقی کنید!!
واقعا ایشون کلاهبردار نیستند؟
در ضمن دوباره باید هزینه وکیل بدهیم برای شکایت حقوقی؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید مدارک بررسی گردد بله مستلزم پرداخت حق الوکاله متناسب با دادخواست می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر کلاهبرداری شرایطی دارد که باید محقق بشود شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح
نمایید