مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام
شکایت کردم از یک فروشگاه اینترنتی دارای مجوز اینماد و کسب و کار که بخاطر تخلف عدم تحویل کالا مجوزهاش تعلیق شده و من و چندنفر دیگر شکایت تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی کردیم و مبلغ بالای100میلیون میخایم. یه گروه واتساپ داشتیم که صاحب فروشگاه با چند ویس صوتی ما رو تهدید کرد به ضرب و شتم و... و حتی گفت اگه شکایت کنیم دادگاه هم هیچ کاری برا شما نمیکنه فقط یه سال معطل میشین و... پرونده ما در بازپرسی در حال تحقیقات آیا این ویس های تهدید رو میشه تحویل دادگاه داد تاثیری هم دارد؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
بله و مجزا نیز شگایت کیفری تهدید نمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله می توانید ارائه دهید و شکایت کیفری تهدید را مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قابل ارائه می باشد شکایت تهدید نمایید