مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودروی سنگین خریداری شده از شهرستان برای شرکت سهامی خاص ثبت شده در تهران

با سلام و عرض ادب و تشکر فراوان بابت این سایت مفید و کاربردی، آیا برای تعویض پلاک یک خودرو سنگین مثلا کشنده یا تانکر در شهرستان بنام شرکت مستقر در تهران باید حتما خودرو به تهران منتقل بشه؟ آیا نماینده شرکت با وکالت از صاحبان امضا باید به شهرستان محل فروشنده بره و در اینصورت تعویض پلاک همونجا قابل انجامه؟ با توجه به امکان دستکوب بودن موتور یا به هر دلیل عدم سلامت خودرو و عدم تایید احتمالی کارشناس تعویض پلاک به هر دلیل حتی با گرفتن وکالت تام از فروشنده راحت ترین کار چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

محل عقد قرارداد کفایت و نیز گنجاندن یک بند در قراردادبر همین اساس کفایت می کند با ملاحظه به ماده 13قانون آیین دادرسی مدنی

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام هرجا که برای تعویض پلاک انتخاب میکنید خودرو حتما باید توسط کارشناسان بازدید بشود ، و مدارک خاصی نیاز داردضرورتی برای حضور درشهرستانی خاص وجود ندارد