مشاوره حقوقی رایگان - قفل پلاک

خودرویی را قبلا به شخصی فروختم ولی طرف برای تعویض پلاک حاضر نشدند لذا شکایت تعویض پلاک کردم خودرو توقیف وبازداشت شد و با گرفتن وثیقه چک 10میلیونی به عنوان ضمانت تعویض پلاک آزادش کردم ولی طرف باز حاضر به تعویض پلاک نشده مجددا شکایت پلاک کردم و هم اکنون ماشین در سیستم راهنمایی قفله آیا میشه چک را هم دادخواست کنم؟ طرف هرکاری میکنم حاضر نمیشه میگه برگ سبز و کارت ماشین گم شده

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

در صورتیکه بابت چک رسیدی نداده اید و یا در متن چک ننوشته بابت تضمین یا امانت اقدام کنید

پرسشگر :

در متن چک نوشته بابت تغییر پلاک ولی قرارشد دو روز بعداز آزادی ماشین اقدام کند ولی الان 3 ماه میگذرد وایشان به تعهدش عمل نکرده منم چک را دادخواست کردم آیا کارم قانونیه

یک وکیل

همکارم پاسخ سوال شما را دادند چنانچه در متن چک عبارت « بابت تضمین, یا امانت» نوشته نشده کار شما قانونی است اما فراموش نفرمایید شرعا و وجدانا شما چک را بابت ضمانت دریاف نموده اید.

ولی جلالی

جناب آقای ولی جلالی :

مطالبه این چک قانونی نیست