مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا 2

سلام
ببخشید تو سوال قبل یادم رفت که بگم 4سال پیش که از خونم سرقت طلا شد یکی رو گرفتن و رای دادگاه رو صادر کردن و 4سال و نیم حبس تعزیری که البته ایشون یه دزده و کلی پرونده داره ولی برای ما نیست
حالا فهمیدیم یکی از فامیلا دزد اصلی هست و کلانتری و وکیل که صحبت کردیم گفتن نمیشه و خیلی سخت هست اثباتش و ناامیدمون کردن...در ضمن ما هیچ مدرکی علیه این اقا نداریم اما هنوز هم سرقت انجام میده و 3پرونده سرقت هم به نامش هست اما خیلی راحت با وکالت خودش رو تبرئه میکنه..البته خودش نمیدونه که ما فهمیدیم می خواستم ببینم با این شرایط میشه از نو شروع کرد بدون اینکه خودش هم بفهمه و ایا نتیجه ای هم داره ؟
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دلایل و مدارک قانونی مبنی بر سرقت ایشان از منزل شما ، بدست بیاورید و سپس اقدام به شکایت و معرفی ایشان. نمایید در غیر این صورت اثبات سرقت خیلی سخت است