مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا

سلام وقت بخیر. من طلاهام تو کشوی میزم هست و همیشه چک میکنم که ببینم سر جاشونه یا نه حدود دو هفته ی پیش دوستم اومد خونمون و من اونو چند بار داخل اتاق تنها گذاشتم دوروز بعد از اینکه اومد رفت خواستم نیم ستم رو بردارم که دیدم سرجاش نیست اول شک داشتم ولی الان مطمئنم اون برداشته چون جاشونم میدونست اگر الان شکایت کنم میشه ثابت کرد که اون برداشته؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلایل قوی برای ان داشته باشید تا محکمه پسند باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ادله قوی و محکمه پسند داشته باشیداگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید ادله قانونی در این خصوص ارائه کنید

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

بدون دلیل محکمه پسند طرح شکایت بی فایده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میتوانید شکایت نمایید ولی اثبات آن سخت است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام دادگاه بر اساس دلایل موجود و احراز وقوع جرم متهم را محکوم می نماید و در صورت عدم ابراز دلایل محکم پسند به نتیجه نمی رسید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. میتوانید طرح شکایت کنید. در مرحله رسیدگی باید دلیل داشته باشید. علی ای حال بحث شهود را مطرح کنید.. یا ب دنبال دلیل باشید. توصیه میکنم تا زمانی ک دلیل کافی ندارید شکایت نکنید و در صورتی ک دوستتان را مطلع نکرده اید با دعوت مجدد ایشان ب شکل قبل سعی در جمع اوری دلیل کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید به استناد شهود و دوربین و ...اثبات نمایید