مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام بانک بدون مجوز

سلام
از بانکی وام گرفته ام که مجوز نداشته و ندارد و هنوز در بانکهای مجاز نیست
آیا اگر اقساط را پرداخت نکنم و بانک چکهای بنده را برگه زده و دادگاه چک برگزار شد به واسطه نداشتن مجوز بانک مرکزی میتوانم اصل وام به علاوه کارمزد را پرداخت کنم و یا چه بانکی مجوز داشت چه نداشت باید 18 درصد سود را پرداخت کنم ؟

پاسخ ها :

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

در اینکه توافق کرده اید لاجرم باید مبالغی پرداخت شود اما میتوان در خصوص درصد تسهیلات و بحث جریمه کم کرد و این قسمت قابل بحث و دفاع است

پرسشگر :

دیدگاه و نظر این کارشناسمون که به کل اشتباه بود و ممکن بود اشخاصی مثل بنده که گول این افراد بی اطلاع از امور رو بخورند به بد مخمصه ای دچار شوند . به همه دوستان توصیه میشه حتما و حتما به همین افراد مثل همین دوستون که نظر دادند کفایت نکرده و حتما حضورا و یا تلفنی با حداقل پنج کارشناس خبره مشورت کنند که مثل بنده تمام دارایی و زندگیشو برای یه نظر اشتباه از دست نده.

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بله
هم میتواند بر روی چک ها به تنهایی اقدان کند