مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی توسط پزشکی قانونی

سلام.وقت تون بخیر لطفا بنده را راهنمایی کنید. بنده 10 12 سال هست ازدواج کردم و چند سالی هست به وسیله جسم خارجی مصنوعی از عقب به وسیله همسرم نزدیکی داشتیم. الان به مشکل خوردیم و همسرم بچه هامو و زندگیمو جمع کرده رفته میگه طلاقم بده. اون وسایل نزدیکی رو هم من سر کار بودم برده. درخواست طلاق داده و گفته این وسایل رو هم میارم دادگاه و پزشکی قانونی و به قاضی میگم که ما اینجوری رابطه داشتیم که من توسط همسرم دخول از مقعد انجام میدادم. ایشون هیچ مشکلی نداشت اما الان که میخواد طلاق بگیره میگه با این اهرم فشار هم آبروتو میبرم هم بچه ها رو میگیرم هم مهریمو. الان دو هفته هست نزدیکی نداشتیم لطفا راهنمایی بفرمایید. پای آبروم در میونه. لطفا اگر راه حلی هم داره بفرمایید.

پاسخ ها :

اکبر علی نژاد

جناب آقای اکبر علی نژاد :

لطفا تماس بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

رضايت و روش هاي جنسي مورد قبول طرفين در صورت رضايت زوج
موردي براي طرح در دادگاه ندارد
و ولايت بچه ها تا بلوغ با مرد رابطه است و عزل شدني نيست
اگر سوال بيشتري هست بايد وكيل اشراف و اطلاعات بيشتري داشته باشد و تماس بفرماييد