مشاوره حقوقی رایگان - رابطه معاینه پشت

سلام خسته نباشید من اربطه از پشت داشتم 3بار می‌خوام یه سال و دوسال ازدواج کنم می‌خوام بدونم برای ازدواج تو ازمایش وبکارت معلوم می‌کنه یا خیر
ایا پزشکی قانونی رابطه پشت میفهمه اگر معلوم بشه نمیتونم ازدواج کنم زود جواب بدید نگرانم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جای نگرانی نیست برای شما
مگر تحت شرایطی دیگر....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قاضی دستور معاینه دهد در پزشکی قانونی مشخص میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بله متاسفانه توسط پزشکی قانونی و یا پزشک حاذق قابلیت تشخیص دارد بعلت اینکه شما تکرر در این عمل داشته اید و آثار مذبور در مقعد بعلت تحریک اعصاب عروق مقعدی کاملا قابل تشخیص است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل پیگیری است و پزشکی قانونی تشخیص میدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت معاینه توسط متخصص قابل تشخیص است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت معاینه قطعاً قابل تشخیص است
ولی برای معاینه بکارت معمولاً مقعد معاینه نمی شود

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر این رابطه آثار نداشته باشد نمیتوان تشخیص داد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله رابطه مقعدی قابل تشخیص است و ربطی به پرده بکارت ندارد و معاینه ی هر دو مجزاست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر کم‌بوده و مدت زیادی گذشته قابل تشخیص نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ارتباطی به آزمایش بکارت ندارد مگر ازمایش مقعدی نیز درخواست گردد که بسته به نوع رابط و تکرار قابلیت تشخیص دارد

الناز دانائی راد

سرکار خانم الناز دانائی راد :

سلام وقت بخیر. خیر در تشخیص بکارت تاثیری ندارد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام گواهی بکارت فقط برای دخول های واژینال صادر می گردد و معاینه مقعد فقط در موارد خاص و توسط پزشکی قانونی انجام می شود.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ربطی به گواهی سلامت صادره ندارد.معمولا هم مشخص نمیشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورت ازاله بکارت با معاینه پزشک قابل تشخیص و گواهی است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
صداقت موضوع را به شريك جنسي يا همسر آينده بازگو نماييد
در ثاني با ارجاع امر به متخصصين پزشك قانوني و در معاينات حرفه اي داشتن دخول مشخص مي گردد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام. تشخیص رابطه مقعدی به زمان انجام آن و همچنین کیفیت ورود آلت و .... دارد در کل در آزمایش بکارت ،فقط درمورد وجود بکارت یا عدم آن گواهی صادر میگردد و ارتباطی به معاینه مقعدی ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نگران نباشید و ادامه ندهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر در حین رابطه موضع مذکور دچار پارگی شدید شده باشد مشخص خواهد شد البته معمولا برای تأیید بکارت فقط پرده هایمن معاینه می شود

افسانه محسنی

سرکار خانم افسانه محسنی :

خیر، زیرا در گواهی سلامت فقط بکارت معاینه می شود.