مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط موجر

سلام من قرارداد رهن منزلی رو بستم و قرار شد یکم برج خونه خالی بشه طبق تاریخ قرارداد ولی یکم خونه خالی نشد و بعد از پنج روز گفتم که مالک پولم رو بده و قرارداد فسخ بشه گفت باشه امروز و فردا کرد تا الان که چهل روز گذشته حالا میگه خونه بیستم خالی بوده خودت نیومدی تو خونه منم جای دیگه ای رو رهن گرفتم میگه برو شکایت کن حالا من چکار کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هر ادعایی نیاز به اثبات دارد چه برای شما چه طرف مقابل

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شرط فسخ قرارداد احاره را دارید نسبت به فسخ ان اقدام واسترداد ودیعه را بنمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دعوای فسخ قرارداد اجاره و مطالبه ودیعه مطرح شود و به استناد شاهد پیانک اثبات کنید خانه خالی نشده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید دادخواست تنفیذ فسخ و استرداد ودیعه مطرح کنید