مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن خودرو به همسر

سلام ببخشد چند سال قبل شوهرم ماشین پیکان را به نامم کرد قولنامه به اسم ایشان بود و از حساب ایشان حال میخوام جدا بشم سند ماشین کارت سبز و پلاک به اسم بنده است حال میتوان درخواست ابطال سند کند و ماشین به اسم خودش برگردد ممنون میشم جواب دهید

پاسخ ها :

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

با سلام اگر ادعای هبه کند بله میتواند خودرو رو پس بگیرد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير خودرو به نام شما قانوني ثبت شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر به عقد بیع واقع شده احتمال دارد مدعی عدم پرداخت ثمن نماید واعلام نماید که قصد هبه داشته ام و موجبات بطلان مبایعه نامه را ایجاب نماید
با توجه به توضیحات شما وپاسخ داده شده جهت راهنمایی دقیقتر وراهکار حقوقی مناسبتر وجلوگیری از تضییع حقوق خود پیشنهاد میگردد از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر ولی ابتدا باید معلوم نماییم که خودرو طی چه عقدی به شما منتقل شده است . بیع ، هبه. ، صلح بوده است راهکار قانونی وجود دارد