مشاوره حقوقی رایگان - توهین به قاضی

سلام. اگر شخصی به قاضی محترم پرونده ای توهین صریحا اعلام کرده باشد فلانی ها،، قاضی را خریده اند و آشنای آنها است،،،، و این بیان تلفنی بوده و صدایش ظبط شده،، در کال ریکوردر،،، می توان به مراجع قضایی ارایه داد.. و مجازات و محکومیت نامبرده چیست؟ با سپاس از وکلای مجرب دادراه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
توهین به برخی اشخاص جنبه عمومی هم دارد البته توهین شرایط دارد باید صریحابه شخص خاصی باشد وهرکلمه ای هم توهین نیست همچنین صدای ضبط شده هم باتوجه به تحصیل دلیل بدون مجوز قانونی ودستورمقام قضایی است فاقد اعتباراست