مشاوره حقوقی رایگان - پاره شدن شلنگ اب کولر

سلام و عرض ادب شلنگ اب کولر بنده بر اثر افتاب فرسوده شده و پاره شده و اب به ساختمان بغلی پاچیده شده و باعث نم شده ساختمان ما 3 طبقه 6 واحد میباشد و واحد من طبقه اول میباشد حال همسایه ساختمان بغلی ادعای خسارت دارد و حادثه غیرعمد بوده ایا باید خسارت بدهم یا نه ؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر خسارت ناشی از پاشیدن یا نشت آب از ساختمان شما باشد ضامن
و موظف به پرداخت هستید