مشاوره حقوقی رایگان - تمدید حکم جلب

سلام. من بعنوان خواهان از شورای حل اختلاف یک حکم جلب دارم که مهر 97 اعتبارش تمام شده.
1. آیا هر موقع که بخواهم می توانم درخواست تمدید حکم جلب را بدهم؟
2. اگر درخواست تمدید حکم جلب را ندهم آیا پرونده بایگانی می شود و باید از اول دادخواست حقوقی بدهم؟
3. اشکال بایگانی شدن چیست؟ آیا باید همه کارهای دادرسی از روز اول تکرار شود؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بله پس از اتمام جلب و عدم یافتن محکوم علیه می تونید مجددا جلب بگیرید و در صورتی که صورتجلسه کلانتری مبنی بر عدم یافتن شخص داشته باشید خیلی بهتره. پرونده با سرعت بایگانی نمی شود. اگر بعد از چند سال پیگیری نکنید بایگانی می شود که می توانید مجددا از بایگانی در بیاورید و نیازی به دادخواست جدید نیست مگر اینکه حدود پنج سال از اجرای حکم بگذرد که مجددا می بایست اجرائیه صادر شود.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

????