مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای اعلام عدم پرداخت شارژ از طرف ساکنین مدیر شخصا میتواند مانند متن اظهار خود اقدام به تذکر

باسلام افرادی که شارژ و هزینه های جانبی واجب ساختمان رو پرداخت نمی کنند آیا برطبق متن موجود در همین سایت (منظور متن اظهارنامه) مدیر شخصا میتواند کتبی اعلام کند بعد از چند بار مراجعه به درب واحد؟ یا باید اظهارنامه را به شورا اعلام کند یعنی کتبا حالت شکایت به شورای حل اختلاف ارائه کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام مدیر ساختمان می تواند اظهارنامه بدهد برای شخص و اظهارنامه به شورای حل اختلاف داده نمی شود برای شخص مخاطب ارسال می شود و به استناد آن و در صورت عدم پرداخت می بایست حسب مورد در شورای حل اختلاف و یا دادگاه طرح دعوی شود