مشاوره حقوقی رایگان - مالیات مستقیم بر قرارداد پیمانکاری یک نفره

با سلام
ایا در قرارداد پیمانکاری یک نفره، مالیات مستقیم همچون تبصره 1 ماده 86 قانون موصوف باید توسط کارفرما مستقیما کسر گردد و به حساب دارایی واریز نماید؟
به طور کلی در چه مواردی کارفرما وظیفه دارد به طور مستقیم مبلغی را از قرارداد کسر و به حساب دارایی واریز کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
“با توجه به اینکه تبصره (1) ماده (86) ق.م.م پرداخت هایی که از طرف غیر پرداخت کننده اصلی حقوق به اشخاص حقیقی به عمل می آید را مورد حکم قرار داده است، دامنه شمول مقررات مذکور صرفاً پرداخت هایی است که شمول فصل مالیات بر درآمد حقوق بوده و از سوی سایر پرداخت کنندگان (غیر پرداخت کننده اصلی حقوق) انجام می پذیرد؛
لذا قراردادهای پیمانکاری دسته دوم وتک نفره شامل بیمه ومالیات نخواهد شد