مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلامون علیکم
چرا با کسی که حرف میزنم جواب نمیده بهم تنها خواسته من اینه از خدا بچه خواستم وقتی شنیدم خانمم باردار شده خوشحال شدم بلافاصله تدارک همه چیز رو دارم به خودم گفتم بهترین دکتر بهترین بیمارستان بهترین چیز میزارم براش تا ی روزی از این روزها رسید ب بیمارستان بعد از گذشت ماهها و گرفتن سونوگرافی انمانی و انتی از وزن جنین تا موعود زایمان خانمم تا اینکه رسید زمانی ک انتخاب کنم بیمارستان گفتم بهترین کجاست و من بهترین بیمارستان خصوصی رو انتخاب کردم ... خوزستان بیمارستان ... فوق تخصصی خوزستان در داخل پذیرش که رفتم گفتن باید یک دکتر انتخاب کنی اونجا خانمتو زایمان کنند در بدو رفت و امد دو پزشک بیمارستان معرفی کرد در اقدام سریع اولین چیز رفتم سراغ دکتر انتخابی بیمارستان وقتی وارد مطب شدم پرونده تشکیل شد و گفتم ب دکتر قبل از زایمان ک من بیمه تکمیلی دارم ایا میشه شما انجام بدید گفت مشکلی نیس بیایید وقتی پرونده تشکیل شد بعد از گذشت از 4 نوبت اخر نوبت گفت ی میلیون پول نقدی باید بدهید گفتم برا چی گفت واسه عمل گفتم خب نمیشه ی فاکتور یا رسید بهم بدهید گفت ن تنها دو ویزیت میتونم بهتون بدم اونجا گفتم خانم دکتر من بیمه تکمیلی دارم حد اقل ی کمکی کنید بهم گذشت چند روز چند بار پیام واتساپ دادم بهش اخر گفت بیایید مطب تا اینکه رفتم مطب برگه رو از دفترچه کند و پول رو بهم داد و گفت من عمل انجام نمیدهم برید ی دکتر دیگر گفتم خانم دکتر تورو خدا کاری کنید اصلا فاکتور نمیخوام شما اصلا درباره پول اشتباه کردم گفت اصلا ب هیچ امکان برو ی دکتر دیگه گفتم شما برادری کنید گفت اگه ی بردار داشتم ی حرف میزدم گوش میکرد ن هی پیام میداد گفتم باشه ممنون از مطب زدیم بیرون تا اینکه از طریق ی سایت با دکتر ... ...اشنا شدیم شرح موضوع و خواسته ما رو بهش گفتیم تا اینکه در تاریخ 21 تیر پرونده تشکیل شد در این مدت 4 نوبت معاینه پیش ایشون انجام شد خانم بنده اخر بارداری بود یعنی تو 9 ماهگی رسیده بود تا اینکه در 4 مرداد 1400 بهمون ی نامه داد در این مدت ن دوای تجویز کردن سونگرافی از ما خواست من تنها مدارکی ک داشتم قبل بودن تا 8 ماهگی مدارک سونوگرافی داشتم تا اینکه 4 مرداد یک نامه داد گفت 6 روز فرصت دارید هر وقت خانمتون دردش گرفت برید بیمارستان. .. خوزستان اگه طبیعی باشه پولی ازتون نمیگیرم ولی اگه سزارین باشه ی تومن ازتون میگیرم گفتم بچه اولم هس مشکلی نیس هرچی باشه فقط میخوام بچه ام رو ببینم تا اینکه بعد از گذشت 6 روز وارد بیمارستان شدم وقتی قسمت زایشگاه رفتم بعد از نوار قلب از جنین و ویزیت مامایی و تلفن زنگ زدن ب دکتر گفت برید پذیرش منم اونجا نزدیک 300 حساب کردم در تاریخ 10 مرداد 1400 اخر ک رفتم زایشگاه گفتن خانمتون 6 روز دیگه مهلت داره گفتم خود دکتر ... خودش گفت 6 روز دیگه بیایید بیمارستان گفت نمیدونم خودشون اینجوری گفت ساعت 14 ظهر بود ک از بیمارستان زدیم بیرون یکشنبه بود گفتم بذار نوبت بگیرم پیش دکتر واسه فردا نوبت رو دریافت کردم اینترنتی واسه فردا ساعت 6 عصر 11 مرداد دوشنبه بود ک رفتیم مطب دکتر اونجا با گذشت دو ساعت اخر ب خانمم ی نامه داد و منو صدا زدن منشی گفت شما باید ی تومن واریز کنید گفتم مثل سابق نشه گفتم مشکلی نیس از طریق موبایلم براشون انتقال دادم و در نامه نوشته بود سزارین اورژانسی گفت شما فردا ساعت 6 لا 8 اونجا بیمارستان ... باشید گفتم چشم صبح ک رفتم ساعت 7 و بیست دقیقه بود ک با حرف پرستار شوکه شدم گفتن قلب نوزادتون نمیزنه یهو از حال رفتم سرگردون شدم و دست چپ و راستم رو گم کردم نمیدونستم چکار کنم تا اخر با فوت اون مواجه شدم

حرف من اینه اینه این انسانیت هس مشکل که اینجا بود

١ 6 روز ک گفت برید و نیومد گفت 6 روز دیگر مهلت داره
2 تو 9 ماهگی سونوگرافی نگرفت چون ب گفته دکتر بند ناف دور گردنش بود درصورتی قلبش مشکلی نداشت
3 اگه 6 روز صبر بازم میکردم خانمم هم از دست میدادم

4 نامه اورژانسی نوشتن برای تاریخی دیگر اگر سزارین اورژانسی بود طبق گفته های متخصص نامه اورژانسی زمانی میدن که مریض بیست الان نیم ساعت باید بیمارستان باشه ن واسه فردا بنویسش و بخاطر پول کارمون رو انجام بده
5 بقول دکتر داخل انستگرام میگه بهترین سزارین تو 9 ماهگی هست اگه بگذره هم برا مادر خطر داره هم برا جنین پس چرا گذاشت از 9 ماهگی بگذره و وارد ده ماهگی بشه چرا ایا این مورد چی داره اخرش ممنونم از وقتی ک ب بنده گذاشتید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به طرح شکایت از پزشک به جهت قصور پزشکی ودریافت وجه قانونی در دادسرا اعلام شکایت کنید

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

سلام
میتونید شکایت کنید ولی اینکه قصور پزشکی رو بشه اثبات کنید بستگی ب مدارکتون داره ....

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
لطفا سوال حقوقی خود را دقیق و خلاصله مطرح بفرمایید.