مشاوره حقوقی رایگان - اقدامات لازم برای متارکه از زوج

باسلام متن زیر رای دیوان عالی کشور میباشد چقدر طول میکشد و چه اقداماتی باید انجام دهم که طلاق بگیرم حدود 2سال است که بلاتکلیف زندگی میکنم‌ ممنون از راهنمایی شما
رأی فرجام خواسته ارجاع تا با ارجاع امر به واحد
مددکاری اجتماعی یا طریقی که مقتضی می دانند نسبت به انجام تحقیق درباره وضعیت فعلی زندگی
زوجین و اینکه جداگانه زندگی می نمایند یا خیر و آیا زوج به تکالیف زناشویی عام خود مقرر در مواد
1102 به بعد قانون مدنی عمل می نماید یا خیر؟ رفتار زوج با زوجه چگونه است، زوجه چگونه امرار
معاش می نماید زوج بجز وظایف مادی سایر وظایف و تکالیف زناشویی خود را در فرض جدایی
چگونه انجام می دهد آیا مراجعاتی به زوجه دارد یا خیر تحقیق و سپس بررسی شود آیا وضعیتی برای
زوجه ایجاد شده که تداوم یا تحقق زندگی را برای وی دچار مشقت و دشواری نموده باشد که منتسب به
زوج باشد یا خیر و آن گاه رسیدگی و انشاء رأی نماید

پاسخ ها :

رای دیوان عالی کشور در طلاق طلاق از طرف زوجه طلاق