مشاوره حقوقی رایگان - سلام تعویض پلاک

سلام من یه ماشین با وکالت خریدم سه دانگ به اسم شو هر سه دانگ به اسم همسر هر دو وکالت دادن ولی برگ سبز به اسم شوهر هست همسر اشاره نشده تعویض پلاک نمیکنند چیکار کنم مشکل برگ سبز چطوری حل کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
مستحضر باشید گاهی به گفتن چند خط نمی توان به کلیت قضیه پی برد و لازم است موارد بیشتری را بیان نمایید لذا پیشنهاد می شود تماس بگیرید.

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

انتقال پلاک به صورت مشاعی امکان ندارد پس یه وکالت تام از شوهر جهت تعویض پلاک اخذ شود و جهت تنظیم سند وکالت از جانب هردو

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

اگر مراکز تعویض پلاک انجام نمی‌دهند به بازرسی ناجا در شهر یا منطقه محل وقوع مرکز مراجعه کنید و باتوجه به داشتن وکالت از طرف هردو مالک قاعدتاً نباید مشکل داشته باشی

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام با توجه به وکالت سه دانگ سه دانگ میبایست در خصوص پلاک توافق به صورتی رسمی انجام ویکی از دو نفر به مرکز تعویض پلاک مراجعه نماییند