مشاوره حقوقی رایگان - اقدام پسر 17 ساله متوهم به قتل مادرش

سلام اگر کودکی 17 ساله بدنبال مصرف داروهای اعصاب که مال مادرش بوده و برای تسکین درد روحی خود اقدام به مصرف دارو کرده و در اثر این اقدام به توهم دچار شده و مادرش رو خفه کرده طبق قانون مجازاتش چیه.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر در زمان قتل مسلوب الاختیار تشخیص داده شود فاقد مسئولیت خواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در پرونده قتل ، ابتدا باید احراز بشود که قاتل در زمان وقوع قتل ، دارای چه حالتی بوده است آیا قصد و اراده قتل را داشته ، آیا اختیار داشته ، آیا دچار جنون آنی شده ، آیا در زمان وقوع قتل به علت مصرف دارو یا قرص ، مسلوب الاختیار بوده است یا نه و ... تمام این موارد باید توسط قاضی احراز بشود و سپس قاضی با توجه به نظریه پزشکی قانونی ، حکم نهایی را مبنی بر قتل عمد یا قتل شبه عمد یا قتل خطایی صادر خواهد کرد
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید