مشاوره حقوقی رایگان - در مورد يك سال حبس بابت قتل غيرعمد

سلام وقت بخير
سوالم اين است كه طبق ايين و ماده هاي ٣ و ١٠٠ و ٤٤٨ و ٤٤٩ و ٤٦٢ و ٤٨٨ و ٥٥٥ و ٥٥٦ و ٦١٦ تعزيرات و اصول ٣٤ و ٣٦ بابت قتل غير عمد محكوم عليه به يكسال حبس از طرف دادگاه با پرداخت ديه كامل يك زن مسلمان و يكسوم ديه تغليظ به اولياء دم و ششماه محروميت از رانندگي حكم صادر شده
متهم مردي ٧٧ ساله بدون هيچگونه خلاف و جرمي تا الان بوده و محكوم عليه جرم را گردن گرفته و اين حكم به تاريخ دريافت ١٠/٥/٩٦ ميباشد و تا بيست روز حق اعتراض به دادگاه تجديد نظرخواه استان ميباشد
ايهالحال خواستم بدونم ايا امكانش هست حبس را به حبس تعليقي بدل كرد يا بصورت جزاي نقدي؟ كه زندان حذف و بدليل نداشتن وضعيت مالي محكوم عليه كه بازنشسته تامين اجتماعي و سرپرست خانواده و همينطور سرپرست يك دختر مطلقه داراي ام اس كه كارت عضويت معلوليت را داراست را دارد و تا جاييكه ممكن هست پرداختي ازين بابت صورت نگيرد؟ در ضمن بابت ديه مقتول كه زني ٧٧ ساله بوده در شركت بيمه اقدامات لازم (پرونده تشكيل شده و ماشین بيمه الحاقي هم داشته) ايا امكانش هست و راهي وجود دارد؟ و اگر هست خيلي ممنون ميشم راهنمايي كنيد
از شما بابت هرچه زودتر پاسخگويي تا وقت مقضي تمام نشود بي نهايت سپاسگزارم و كمال تشكر و امتنان را دارم

پاسخ ها :

سعید رضا مقیمی

جناب آقای سعید رضا مقیمی:

سلام.حتما امکان تبدیل و تعلیق وجود دارد و با توجه به شرایط سنی ودیگر موارد به احتمال قوی تبدیل یا تعلیق خواهد شد

یک وکیل

با سلام،بله امکان تعلیق وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان تبدیل و تعلیق اجرای مجازات وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان تبدیل و یا تعلیق اجرای مجازات وجود دارد.