مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به حکم کیفری

خبره محلی هستم کارمند بازنشسته ثبت اسناد قریب دو سال قبل برابر ابلاغ دادستانی جهرم منزل مسکونی ارزیابی نموده ام اکنون به عنوان گزارش خلاف واقع به یک سال حبس تعزیری محکوم در نحوه اعتراض به دادگاه تجدید نظر استان چگونه عنوان کنم ایا امکان حبس تبدیل به وجه نقدی میشود عضو خانواده شهید و ایثار گر بودن کمکم میکند در اعتراض چه قید کنم در صورتی که کارشناس رسمی در آن زمان وجود داشته در دفاعیاتم عنوان کردم دانشم در همین حد بوده است. لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما نیاز به وکیل دادگستری دارید

برکاتی        سیده الهام

برکاتی سیده الهام :

ارائه یکدفاع خوب برای شما به اطلاع کامل در خصوص جزئیات موضوع وابسته است و یک سری نکات هم باید در جلسه دادگاه رعایت کنید.