مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانک ... ...

سلام خسته نباشید من سال 94 ضامن رئیسم شدم حدود 100 میلیون فکر کنم بعد از قراردادی هستم متاسفانه رئیسم بد حساب بود من از سر اجبار ضامن شدم دوباره سال 98 به من گفتند که به خاطر این که وام قبلی و تسویه کنم دوباره ضامنم بشو که ضمانت بار دوم 400 تومان بود باز هم هیچ کدوم رو به بانک پرداخت نکرد کارمند بانک برای بار دوم به من گفت میدونی این آقا بی بدحساب و داری ضامنش میشی بهش گفتم من از سر اجباره تو که میدونی بد حساب چرا بهش وام میدی این آقا حدود یک میلیارد و پانصد شاید هم بیشتر وام معوقه داره هوا سهم وام بهش میده بانک
کسر حقوق از من گرفت بانک برای وام در صورتی که من کارگر خدمات کارگر قراردادی هستم کار غیر قانونی بود الان چک من برگه خورده و در آستانه بستن کلیه حسابها هستم متاسفانه با وجود مراجعه روزانه به آقای رئیس حتی یک عدد از قسط هایش را پرداخت نکرده و مرتب و 10 امروز و فردا را می‌دهد
راهی هست که من بتوانم از این آقا شکایت کنم قبلاً با هر وکیلی که صحبت می‌کردم گفتند ضمانت کرده‌اید و تا آخر مجبور به ادامه هستیم ولی هر روز به صورت ماهیانه ما قرارداد ما قرار وکیل بانک هم به ما گفته است که به زودی کلیه حسابها حتی حقوق را می بندند تکلیف من با قانون کی فکر کنم مختص مملکت مملکت ما با قانون های من درآوردی است چیست چرا باید کسی که بد حساب است نمی بتواند بگیرد و حساب خانواده‌اش باز باشد ولی ضامنی که از سر ناچاری به اجبار ضامن شده است می‌تواند حتی ریالی وام بگیرد مملکت مسخره لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط باید وام گیرنده تمام اقساط معوقه را پرداخت نماید که پرداخت نخواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما ضمانت اون فرد رو قبول کردید وباعث ایجاد مسولیت برای خود شدید