مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضاء و تصرف مال غیر

با عرض سلام
من در سال 84 در یک شرکت حمل و نقل با دو نفر دیگر شریک بودم متاسفانه شرکا با تبانی با هم و با جعل امضا سهم من رو بنام خودشون کردن بعد از چند سال من در سال 87 متوجه شدم با یکی از شرکا که اتفاقا همون هم جعل امضاء من کرده بود رابطه کاری دیگری هم داشتم بهش گفتم متاسفانه با وعده و وعید من رو امروز و فردا کرد بعد هم گفت که هیچ حق و حقوق و سهامی در شرکت نداری سوالم این هست با توجه به اینکه 13سال از جعل میگذره میتوانم شکایت کنم و شکایتم با توجه به جرم انجام شده در شرکت جنبه کیفری داره یا حقوقی هست و آیا تاخیر تادیه شامل من میشه زیرا شرکا از درآمد شرکت برای خودشون سرمایه‌گذاری کردن ولی من رو محروم کردند
متشکرم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه به گذشت زمان اثبات آن سخت است و این که احتمال دارد جرم مشمول مرور زمان شده باشد ولی
شما بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اقدام کیفری به نتیجه نمی‌رسد حقوقی اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعلت مشمولیت مرور زمان تعقیب پرونده جنبه کیفری نداشته ولی از حیث دادخواست حقوقی میتوانید اقدام نمایید