مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و اثر انگشت

با سلام
سوالی داشتم در مورد اینکه برادرانم برای به یغما بردن سپرده بلندمدت بنده برای فریب دادگاه یک توافق نامه در آخرین جلسه دادگاه رونمايی نمودند که در آن امضا و اثر انگشت بنده جعل گردیده توسط آنها ميخواستم راهنمایی بفرمایید بنده الان دعوای کیفری در خصوص جعل امضا و اثرانگشت مطرح نمودم و الان کارشناس تعیین گردیده
ميخواستم بدونم آیا کارشناس با گرفتن اصل مدرک جعلی توسط جاعل به راحتی میتواند جعلی بودن امضا و اثر انگشت بنده رو مشخص نماید؟
ممنون ميشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام وقت بخیر
بله اگر جعلی صورت گرفته باشد قطعا با بررسی کارشناس تشخیص خط با استکتاب جناب عالی جعل ثابت خواهد شد
موفق باشید

حسن  ايزدي

جناب آقای حسن ايزدي :

سلام دوست عزیز. قطعا کارشناس با بررسی امضاء و اثر انگشت شما روی سایر مدارک مسلم الصدور و تطبیق آنها با امضا و اثر انگشت سند جعلی، جعلیت اون رو تشخیص میده. موفق باشید. ایزدی