مشاوره حقوقی رایگان - اجاره پنج ساله

باسلام
آیا قرارداد اجاره نامه پنج ساله غیر قانونی میباشد؟
ما ملکی مسکونی برای مرکز خدمات بهزیستی اجاره میکنیم به مدت 5 سال ولی مشاور املاک میگه قرارداد 5ساله غیرقانونی میباشد لذا اجاره را یک سال به شرط تمدید 5ساله تنظیم میکنیم
ما هم هزینه زیادی خواهیم کرد شک داریم بعد یکسال موجر خواهان تخلیه ملک باشد برای همین به راهنمایی نیاز داریم
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توافقات طرفین ملاک هست ومدت زمان زیاد برای قرارداد اجاره منع قانونی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر خیر قرارداد اجاره به مدت 5 سال ، منع قانونی ندارد . ولی اگر قرارداد یک ساله باشد در پایان قرارداد موجر میتواند حکم تخلیه را بگیرد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدت قرارداد اجارهبستگی به توافق طرفین دارد