مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری و حمل مشروبات الکلی دست ساز و خارجی استعمال و نگهداری تریاک 3 گرم

سلام منو چند روز پیش در حال استعمال تریاک تو ماشین گرفتن که متاسفانه تو صندوقم 1.5دست ساز مشروب و 300سیسی خارجه و 3 گرم تریاک بود من برای بار اولمه مجازاتش چیه در ضمن الان 26 میلیون دادم آزادم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به پایین بودن وجه تأمین وبار اولتان به نظر می رسد مجازات سنگینی نداشته باشید.ولیکن پیشنهاد می کنم نسبت به استخدام یک وکیل حتماً اقدام بفرمایید.یاالله

یک وکیل

با سلام در خصوص مشروبات الکلی شش ماه تا یکسال حبس و تا 74 ضربه شلاق و جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی مشروب. در خصوص تریاک هم تا سه میلیون ریال جزای نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق که مجازات اشد اعمال می شود.

یک وکیل

سلام. برای تریاک جزای نقدی و شلاق تا 50 ضربه و در خصوص مشروبات الکلی 6 ماه تا 1 سال حبس و تا 74 ضربه شلاق و جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی مشروب.

یک وکیل

سلام " از ارائه پاسخ به سوال متهمین خاص معذورم .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پاسخ همکاران محترم سرکار خانم جرجانی کامل بوده ونیاز به توضیح بیشتری نمیباشد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند