مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو و فک پلاک

سلام و عرض ادب
اینجانب خودرو شخصی ام را آخر مردادماه سال جاری فروختم و تمام پول را دریافت کرده و به خریدار وکالت فک و فروش یکماهه دادم،
در حال حاضر خریدار با خودرو به مسافرت رفته و چندین پیامک با عنوان تخلف محدودیت و در حال بررسی برای من ارسال شده،
باتوجه به اینکه ممکن است جریمه ها بعد از فک پلاک برای من ثبت شود، خواهشمند است اینجانب را راهنمایی فرمایید
باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در زمان فک پلاک الزام برای تسویه جریمه ها هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در زمان فک پلاک الزام برای تسویه جریمه ها هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورتیکه بعد از تعویض جرائم در پلاک شما مستقر شود لاجرم باید ایشان را ملزم به پرداخت وجوه مذکور نمایید