مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش دادم فک پلاک سه ماهه دادم و با پلاکم خلاف میکنه

سلام
من ماشینم رو فروختم و و کالت فروش سه ماهه دادم و یه فیلم هم با موبایلم گرفتم که من من تو فیلم میگم در این تاریخ من ماشینم رو با پلاک خودم تحویل ایشون دادم ایشون هم تو فیلم تحویل میگیره میگم مبارک باشه. حالا هر روز داره برا من پیام تخلف میاد . میخام بدونم این خلافها به پای من نوشته میشه یا نه
ممنونم از همکاریتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از تاریخ تحویل خودرو تخلفات با خریدار خواهد بود

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

تا وقتی پلاک بصورت رسمی به نام شماست همه تخلفها برعهده شمایت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از تاریخ خرید و فروش کلیه تخلفات برعهده خریدار است که در زمان تعویض پلاک باید پرداخت شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از تاریخ خرید و فروش کلیه تخلفات برعهده خریدار است

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، از نقطه نظر قواعد انتظامی، تخلفات ناظر بر پلاک خودروست. بنابراین از نظر نیروی انتظامی، مالک پلاک مسئول بوده و نمرات منفی به گواهینامه مالک پلاک و پرداخت جریمه هم بدان تعلق می گیرد. اثبات انتقال مالکیت خودرو و… با شماست. توصیه میکنم فورا دادخواست فک پلاک تقدیم کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
از تاریخ تحویل خودرو مسئولیت تخلفات با تحویل گیرنده است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت منع تردد و مطالبه تخلفات را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید فوراً دادخواست فک پلاک بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
پای صاحب پلاک است و باید اثبات نمایید .