مشاوره حقوقی رایگان - در مورد چک جدید

به من یک چک 15میلیون تومانی داده صاحب خونه من مستاجرش بودم پول پیش داده بودمش حالا خونش خالی کردم چک جدید داده به من منم خبر نداشتم چک باید در سامانه صیاد ثبت بکنه بردم بانک میگه باید ثبت بکنه اگر نکن به هیچ دردی نمیخوره اون ثبت نمیکنه من حالا باید چکار بکنم ممنون اگر راهنمایی بکنید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از بانک خواسته شود برگشت کند و علت برگشت را ذکر و در صورت عدم موافقت دادخواست مطالبه بدهید