مشاوره حقوقی رایگان - چک جدید

سلا. من یک برگه چک به کسی دادم امانتی اما ثبتش نکردم حالا طرف با نامردی چک که در وجه خودش دادم رو فروخته به کس دیگه و مدعی شده.می خوستم بدونم آیا چک رو میتونه بفروشه و این که ثبت نیست میتونه برا من مشکل ایجاد کنه و نقدش کنه؟ ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله اگر در سامانه صیاد ثبت نشود درحکم سند عادی محسوب می گردد ولی قابل مطالبه است لذا شما باید علیه فرد به جرم خیانت درامات شکایت کنید وثابت کنید امانت داده شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درآمده چک می تواند دادخواست مطالبه وجه بدهد و به جهت اینکه ثبت نشده است سند عادی محسوب می شود.
شما می توانید به کسی که چک را تحویل گرفته اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که پاسخگو نبود می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید و اگر امانت بوده خیانت در امانت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم در صورتی که در سامانه صیاد چک ثبت نشود سند تجاری نیست صرفاً یک سند عادی است اما آن هم قابل استناد است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در سامانه صیاد ثبت نشود درحکم سند عادی هست یعنی خصوصیات لازم الاجرا بودن چک را ندارد اما مثل طلب عادی میتواند از شما مبلغ چک را مطالبه کند شما میتوانید بابت خیانت در امانت از کسی که چک را به او داده بودید شکایت کنید