مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی

با سلام، من از یک نفر که کارش همش کلاهبرداری و پول مردم خوره پول طلب دارم و طرف زندانی غیبتی هست، حکم توقیف اموالش گرفتم ولی چیزی دستمو نگرفت، جلبش روگرفتم ولی هیچی به اسم خودش نداره و تمام حسابهاش مسدود و خالیه و ادرس دقیقی نداره هردفعه جایی هست و در شهر دیگه ای هستش، الان جدیدا یک خودرو به اسم خانمش خریده و خودرو در اختیار همون متهم هستش، آیا بنده میتونم حکم توقیف خودرویی که به اسم خانمشه بگیرم تا به پولم برسم؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید،باتشکر

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام نمیتونید خودرو شخص دیگری رو توقیف کنید منتها میتونید شماره ملی شو مسدود کنید و خیلی موثره