مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ماشین دو تیکه

با سلام
جناب ما ده روز پیش یه ماشین روا سال ساخت 90 با قولنامه دستی بدون کارشناسی شده گرفتم و همونجا کل مبغلو پرداخت کردیم و تو قولنامه هم ذکر شده
و هنوز سند به نام ما نشده الان فهمیدیم ماشین دو تیکس و به صاحب ماشین گفتیم ماشینو برمیگردنیم ولی میگه من پولو خرج کردم و پول ندارم
الان برا شکایت ما باید چیکار کنیم
میشه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . می بایست دادخواست فسخ قولنامه را به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید . البته می بایست شروط مندرج در مبایعه نامه را نیز در نظ گرفت . از سوی دیگر ابتدا باید از طریق شورای حل اختلاف محل تامین دلیل نمایید و کارشناس رسمی نظریه خود را بدهد .

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، سلام بسته به مبایعه نامه ای که دارید میتوانید معامله را فسخ کنید یا ضرر و زیان ( ارش ) اخذ کنید.
تقاضای تامین دلیل از شورای حل اختلاف داشته باشید و همچنین برای فروشنده اظهارنامه بفرستید .