مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در زمین مشاع

باسلام. پدر بنده سال 94 به درخواست شوهر خاله بنده جهت شراکت در ساخت ملک دو دانگ از زمین محل ساخت را طی توافق نامه محضری بلاعزل مالک شد که در توافق نامه اشاره دقیقی در مورد سهم از کل ملک بعد از ساخت نشده است و صرفا توافقی نوشته شده. با توجه به این که ما متصرف یکی از ملک های مسکونی حدود دو سال میباشیم و نیز شاکی هم مدت 4 سال اقدام به تصرف مغازه مشاع نموده و شاکی اقدام به خلع ید نموده. و اظهار داشتن فاکتور هزینه های ساخت دارد در حالی که پدر بنده فاکتور و سند ندارد. و باتوجه به اینکه مدت زمان زیادی را شاکی جهت ساخت خلاف دو باب مغازه تلف و موجبات ضرر مالی و درخواست بهره ضرر و تحمیل آن به ما را کرده است در حالی که اصل بر شراکت خانوادگی بوده. چگونه میتوانیم پرونده را به سمت افراز سوق دهیم . و اینکه چگونه میتوانیم از طریق حقوقی به درستی به حق خود برسیم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بهتر است به همراه کلیه مدارک به صورت حضوری به یکی از وکلای شهر خود مراجعه نمایید . جواب سوال شما می بایست با ملاحظه مدارک توسط وکیل باشد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست حقوقی بدهید اگرچه نیازمند بررسی اسنادی است