مشاوره حقوقی رایگان - برگه سبز موتور سیکلت

سلام. خسته نباشید. بنده میخاهم یه موتورسیکلت مدل 89بخرم که فقط برگه سبز دارد. ایا میشه مدارک صادر کرد. صاحب سند هم پیدا نکردیم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خرید وفروش موتورهای بالای عمر 10 سال ممنوع است وپلاک برای اینگونه موتورها تعویض نخواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . هرگونه اقدامی در خصوص اموال اشخاص می بایست با حضور مالک یا وکیل قانونی او باشد و الا امکان پذیر نیست

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
موتور سیکلت مزبور از نظر قانونی اوراقی محسوب می شود و قابلیت تعویض پلاک ندارد.
خرید و فروش با سند عادی ممکن است ولی احتمال اینکه در آینده با مشکل مواجه شوید، زیاد است.