مشاوره حقوقی رایگان - تصادف فرعی به اصلی و منجر به جرح

سلام و عرض ادب

بنده در حال حرکت در مسیر اصلی بودم که خودروی پراید اقدام به دور زدن یکباره کرد و در نتیجه با من برخورد کرده و باعث انحراف برخورد من با یک عبار پیاده شده، بعد از دریافت کروکی راننده پراید مقصر صد درصد شناخته شد و اقدام به اعتراض و درخواست کارشناسی 3 نفره نموده.
آیا امکان تغییر مقصر توسط کارشناس 3 نفره وجود دارد؟
آیا نیاز به وکیل در این مرحله میباشد یا بعد جواب کارشناس 3 نفره در صورت تغییر مقصر اقدام به گرفتن وکیل کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می توانید اعتراض و درخواست کارشناس 5نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله امکان دارد و شاید تقصیر 50 -50 اعلام بشود