مشاوره حقوقی رایگان - شکایت غیر موجه

امروز ابلاغیه دیدم مینی بر شکایت اداره گاز شهرستان دماوند از بنده مبنی بر تخریب و سو استفاده از گاز در صورتی که بنده تا کنون اصلا نه دماوند رفتم و نه کلم در دماوند یا جای دیگری دارم و جالب اینکه نام و مشخصات بنده و کد ملی من در ابلاغیه بود ایا با وجود لایحه از طریق خدمات قضایی، مشکل بنده حل میشود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید با تنظیم لایحه دفاعیات خودرا اعلام کنید ولیکن اکر حضور شما الزامی باشد باید حضورا در جلسه حاضر شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر بهتر است
هم لایحه ارسال نمایید و هم حضوری مراجعه نمایید و دفاعیه خود را بیان کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ارجحیت بر پیگیری حضوری می باشد